SERVIPLAN OY

Jyväskylän Kankaan paperitehtaan toiminnan loppuessa moni pitkän kokemuksen omaava työntekijä jäi ilman työtä. Serviplan Oy syntyi vahvasta osaamisesta, jota kokeneet tekijät edustivat. Asiakkaiden tarpeet olivat tiedossa ja intoa tekemiseen ei puuttunut. Yritys on kasvanut jatkuvasti ja työllistääkin sesonkiaikoina yli 50 henkeä. Palvelujen laajentuessa suuntana on erikoisosaaminen ja sen jatkuva kehittäminen.

Jyväskylässä sijaitsevissa hallitiloissa toteutetaan monipuolisesti korjaus- ja huoltotöitä. Telahuollot sekä muut vaativat työt hoituvat hallissamme tehokkaasti osaavien työntekijöiden sekä nykyaikaisten koneiden ja nostureiden avulla.

Kunnossapidon tiimi on jatkuvassa lähtövalmiudessa. Projekteja toteutamme myös ulkomailla. Olemme halunneet panostaa kalustoon, saavumme kustannustehokkaasti isoilla autoilla ja meillä on kattava valikoima omaa välineistöä matkassa.

Antti Havukainen

Toimitusjohtajamme Antti Havukaisen johdolla kehitämme yhdessä työtämme ja työyhteisöä.

TÖITÄ OSAAMISELLA JA ASENTEELLA

Serviplan Oy on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä teollisuuden kunnossapitoon ja asennustöihin erikoistunut yritys. Laajennamme toimintaamme kaikkialle sinne, missä tarvitaan kunnossapidon huippuosaamista. Olemme ylpeitä laadusta, jota osaamisemme edustaa. Meidät tunnetaan nopeudesta, joustavuudesta ja rautaisesta ammattitaidosta. Tarjoamme asiantuntijapalveluita pienemmille ja suuremmille yrityksille. Erikoisosaamisemme on paperi-, sellu- ja puunjalostusteollisuudessa sekä voimalaitoksissa.

Palvelemme yhteisten sopimuksien ja suunnitelmien mukaisesti vuoden jokaisena päivänä. Pidämme tehtaat toimintakunnossa sekä pakolliset vuosi-ja huoltokatkot mahdollisimman lyhyinä. Palvelusopimuksien avulla työhön voidaan lisätä ennakointia ja suunnitelmallisuutta myös ruuhkahuippuina.

TUTUSTU PALVELUIHIMME