Referenssit

Osaamiseemme luottavat johtavat kansainväliset suuryritykset sekä paikalliset yhtiöt, joille luotettava huoltoyhteistyökumppani on tärkeä osa toimivuutta.

”Sovitut työmaat ovat sujuneet hyvin, joissakin korjauskohteissa on onnistuttu erityisen ripeästi ja vaivattomasti. Asentajat ovat alittaneet reilusti suunnitellun työajan ja laatu on ollut silti kiitettävää. Voin suositella palveluita muille asiakkaille.”
– Markku Lehtelä, CP Kelco
”Yleisesti ottaen kunnossapidon hommissa on tärkeää pyrkiä valitsemaan paras ja luotettavin toimija. Serviplan Oy on juuri sellainen toimija, jota käytämme erityisesti haastavissa ja vaativissa asennustoiminnassa ja laakeroinnissa. Serviplan Oy tarjoaa luotettavaa ja laadukasta palvelua ja työn jälki on ensiluokkaista. Siisteys ja järjestys on meille tärkeää ja Serviplanin työnjälki kohteissa on viimeisen päälle juuri tätä. Yhteistyö ja asiakaspalvelu on luotettavaa ja toimivaa. Serviplanin porukka on ykkösporukkaa ja henkilöstössä on hyvä ja leppeä meininki. Voin suositella Serviplanin osaamista ja palveluita ehdottomasti myös muille.”
– Timo Takala, Efora, Heinola
”Yhteistyö Serviplanin vastuuhenkilöiden kanssa on sujunut oikein hyvin. Alusta alkaen olemme päässeet avoimesti ja rakentavasti luomaan toimivaa yhteistyötä. Olemme voineet antaa palautetta puolin ja toisin rehdisti ja näin yhteistyöprosessia on pystytty konkreettisesti hiomaan. Avointa vuoropuhelua olemme voineet käydä niin päivittäisestä työstä ja sen sujumisesta, sekä myös isoista linjoista. Muutenkin tuntuu, että puhumme samaa kieltä. Tämä tekeekin työstä saumatonta. Serviplanin työnjälki ja -laatu on hyvää eikä siinä ole huomautettavaa. Tyytyväisyydestä niin yhteistyöhön kuin työn laatuun kertoo se, että olemme päässeet syventämään ja jatkamaan yhteistyötä. Voin lämpimästi suositella Serviplanin palveluita myös muille.”
– Eero Kalapudas, Valmet, Jyväskylä