Referenssit

SERVIPLAN OY

Osaamiseemme luottavat johtavat kansainväliset suuryritykset sekä paikalliset yhtiöt, joille luotettava huoltoyhteistyökumppani on tärkeä osa toimivuutta.

TÖITÄ OSAAMISELLA JA ASENTEELLA

Serviplan on pitkäaikainen kumppanimme teloihin liittyvän alihankinnan osalta. Vuosien varrella Serviplan on osoittautunut äärimmäisen joustavaksi yhteistyökumppaniksi, joka pystyy hyvin ketterästi mukautumaan asiakkaan tarpeisiin. Yritys kuuntelee asiakkaitaan hyvin herkällä korvalla ja paneutuu asiaan tosissaan, olipa pyyntö mikä tahansa. Yhteistyömme ansiosta olemme saavuttaneet omat tavoitteemme sekä pystyneet toteuttamaan toimitukset ajallaan, mihin on vaikuttanut suuresti Serviplanin muuntautumiskykyinen tiimi ja nopea reagointi tilanteiden vaatimalla tavalla. Olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme Serviplania myös muille.

Teemu Köngäs

verstaspäällikkö, Valmet

Yleisesti ottaen kunnossapidon hommissa on tärkeää pyrkiä valitsemaan paras ja luotettavin toimija. Serviplan Oy on juuri sellainen toimija, jota käytämme erityisesti haastavissa ja vaativissa asennustoiminnassa ja laakeroinnissa. Serviplan Oy tarjoaa luotettavaa ja laadukasta palvelua ja työn jälki on ensiluokkaista. Siisteys ja järjestys on meille tärkeää ja Serviplanin työnjälki kohteissa on viimeisen päälle juuri tätä. Yhteistyö ja asiakaspalvelu on luotettavaa ja toimivaa. Serviplanin porukka on ykkösporukkaa ja henkilöstössä on hyvä ja leppeä meininki. Voin suositella Serviplanin osaamista ja palveluita ehdottomasti myös muille.

Timo Takala

STORA ENSO

Serviplan on toiminut kanssamme aliurakoitsijana suorittaen seisakkihuoltourakointia, sekä tehnyt liimavalssien huoltopalvelua. Serviplanin tarjoama palvelu on ollut laadukasta – valssit ovat laadukkaasti huollettuja ja samoin kesäseisakkien aliurakointi on ollut tasokasta. Yritys tekee sen mitä lupaavat. Laadukkaasti toteutetut huollot ovat auttaneet meitä saavuttamaan tuotantotavoitteemme ja suosittelen Serviplanin palveluja myös muille. Yhteistyö Serviplanin kanssa on ollut oikea-aikaista ja tieto kulkee yritykseltä asiakkaalle hyvin ja nopeasti.

Heikki Sutinen

kunnossapitotyönjohtaja, Koskisen Oyj, levyteollisuus