Palvelut asiakkaan
tiloissa

PALVELUT

Toteutamme kaikenkokoiset huolto, korjaus ja asennusprojektit ammattitaidolla turvallisuudesta tinkimättä. Esimerkkejä palveluistamme.

Sertifioitu Kumera huoltopartneri

AINA VALMIINA LÄHTÖÖN

Olemme ylpeitä ammattitaitoisista asentajistamme ja laajasta nykyaikaisesta huoltokalustostamme. Teemme huoltoja ja korjauksia pitkällä 20 vuoden kokemuksella. Näiden vuosien aikana olemme kehittäneet palvelumme nopeiksi ja kustannustehokkaiksi, pääsemme liikkeelle lyhyelläkin varoitusajalla. Olemme halunneet panostaa kalustoon.
Saavumme paikalle kustannustehokkaasti isoilla autoilla ja meillä on mukana matkassa kattava valikoima omaa välineistöä. Saumaton yhteistyö tehtaiden omien työntekijöiden kanssa on meille tärkeää.

Kunnossapidon tiimi on jatkuvassa lähtövalmiudessa. Projekteja toteutamme myös ulkomailla. Olemme halunneet panostaa kalustoon, saavumme kustannustehokkaasti isoilla autoilla ja meillä on kattava valikoima omaa välineistöä matkassa. 

HUOLTO- JA KUNNOSSAPITO ASIAKKAILLE

LAADUKKAASTI YHTEISTYÖSSÄ

Serviplanin asentajat tunnistetaan tehtailla ja työmailla laadukkaasta työnjäljestä, nykyaikaisista työvälineistä sekä oikeanlaisesta asenteesta. Panostamme toimivaan vuorovaikutukseen työn tilaajan, työnjohdon ja työtiimien välillä. Pyrimme laadukkaisiin työprosesseihin, jotka koostuvat selkeästä suunnitelmallisuudesta ja riskien arvioinnista. Keräämme työstämme palautetta, jotta voimme kehittää palveluitamme.

KUSTANNUSTEHOKASTA HUOLENPITOA

TEOLLISUUDEN HUOLTO JA KUNNOSSAPITO

Serviplan – Silloin kun kaipaat luotettavuutta ja varmuutta huoltotöihin.