REKRYTOINTI

HAE MEILLE TÖIHIN

Serviplan Oy kasvaa ja haemme tiimiimme uusia tekijöitä. Etsimme kunnossapitoon ja asennustöihin henkilöitä, joilla on asenne kunnossa ja halua oppia.

Ketä etsimme?

Etsimme joukkoomme alan osaajia, joilla on kokemusta ja intohimoa alan työtehtäviin. Laskemme eduksi teknisen harrastuneisuuden ja kokemuksen koneistamisesta. Arvostamme erityisesti teknistä osaamista ja kokemusta teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöistä.

Ennen kaikkea etsimme ihmisiä, joilla on halu oppia ja kehittyä ammatillisesti.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä osana kasvavaa tiimiämme. Meillä on tarjolla sekä määräaikaisia että vakituisia työsuhteita. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laadukkaat työvälineet sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin.

Jos haluat olla osa innostavaa työympäristöä ja kehittää osaamistasi teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöissä, jätä avoin hakemus ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva lisäys tiimiimme.

JÄtä avoin hakemus

JOUNI PÄRSSINEN

TYÖNJOHTAJA

Työnkuvani on monipuolinen. Yhteistyö toimii hyvin yrityksen johdon kanssa ja se on minun mielestäni iso tekijä, joka vaikuttaa viihtyvyyteni töissä. Työpariltani saan tukea ja kaikki työntekijät tulevat toimeen keskenään. Työhön suhtaudutaan vakavasti, mutta ilmapiiri Serviplanilla on rento.

Tapio Pollari

Tuotanto

Työtehtäviini kuuluvat monipuoliset tuotannon tehtävät, kuten asennus, huolto, työnohjaus sekä yhteistyö alihankkijoiden ja asiakkaiden kanssa. Työssäni saan sopivasti uusia haasteita ja arvostan molemmin puolista joustavuutta. Töitä tehdään porukassa eikä kaveria jätetä pulaan. Käytännön neuvoja ja vinkkejä saa tarvittaessa myös yrityksen johdolta. Suosittelen Serviplania työpaikaksi kaikille, jotka pitävät haasteista, haluavat oppia teollisuuden kunnossapitoa ja arvostavat pienen työyhteisön etuja.