Teollisuuden kunnossapito

Toimintamme lähtökohtana on tuottaa kokonaisvaltaista kunnossapitoa, joka tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että annamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä ja panostaa vain omaan liiketoimintaansa. Otamme kaiken vastuun tuotantolaitosten ennakkohuollosta ja kunnossapidosta.

Pajalla

Kunnossapidon palvelusopimus

Tilanteissa, joissa asiakas haluaa säilyttää oman kunnossapidon, mutta tarvitsee työhuippuihin ja huoltoseisokkeihin ammattitaitoista ja osaavaa kumppania on palvelusopimus vaihtoehto erittäin onnistunut. Silloin suoritamme huolto- ja korjaustoimenpiteitä asiakkaan tuotantolaitoksessa yhteistyössä ja osana teidän omaa kunnossapitoa. Voimme lisäksi raportoida tehdyistä asioista tuotantolaitoksen ylläpitämään kunnossapitojärjestelmään.

Vahvaa ja oikeaa osaamista – lähellä

Toimimme lähellä kaikkia kotimaisia asiakkaitamme. Henkilökunnallamme on pitkä ja monipuolinen kokemus teollisuuden kunnossapito-, asennus- ja projektitoiminnoista. Kunnossapidon ammattilaisemme ovat huippuosaajia, joilta löytyy osaamisen lisäksi myös juuri sitä oikeaa asennetta. Toimitamme joustavasti myös kaikki tarvittavat lisäpalvelut.

Panostamme kehitykseen ja yhteistyöhön

Panostamme jatkuvasti laajentamaan osaamistamme yhteistyössä asiakkaittemme muuttuvien tarpeiden mukaan. Olemme valmiita kehittämään oman toimintamme tehokkuutta ja laatua. Näillä asioilla voimme parhaiten auttaa asiakkaitamme varmistamaan häiriöttömän tuotannon ja paremman tuottavuuden tuotantolaitoksissaan.